Spelartrupp 2006.


Adam Pettersson

Adam Petersson gjorde 2005 det förbjudna att lämna Moheda IF för Slätthög. Adam är en mycket duktig målvakt, och gjorde även ett par inhopp som anfallare förra säsongen. Samtidigt med fotbollen försöker han tappert slå Carolina Klüfts spjutrekord. Adam är 21 år gammal.


Allan Schwec

 


Andreas Braw

Andreas Braw kommer närmast från AGIF där han spelade i deras pojkallsvenskalag. Trots att hans ringa ålder, född 1989, har han kropp till att ta för sig med. Andreas ses som anfallare, och SBoIF kan inte vara annat än belåtna med att Andreas återigen hittat hem till byn. Att Andreas håller på Liverpool kommer med all sannolikhet bidra till att tränaren redan ha valt sin favoritspelare.


Andreas Karlsson

Andreas Karlsson, 27 år, är lite av allt i allo i klubben. Spelare, ledare, sektionsmedlem. Kommer bara Andreas igång med träningen, så blir det nog prima. Svarade föregående säsong även för ett par inhopp i A-laget. Man minns mest en bollmiss vid öppet mål...


Björn Larsson

Björn Larsson har nu hunnit bli 26 år. Tidigare klubbar är IF Raketen och IFK Torpsbruk. Födelseort är dock Varberg. "Böna" kan spela varsom på mittfältet, men föredrar anfallet.


Christer Martinsson

Christer Martinsson är + 30 och anlände 2005 från Räppe. Christer svarade för många bra prestationer som innermittfältare, förlåt vänsterback menar jag, förra året.Christer kommer under våren att arbeta i Norge, vilket tyvärr betyder att Christer inte kommer ses så mycket som önskat på Hultet.


Daniel Söderlund

Daniel Söderlund är storebror i familjen, född 1984. Han är en ordentligt hårt arbetande kantspelare som även skulle kunna användas i anfallet. Daniel är också en mycket duktigt innebandymålvakt i Moheda IBK. Daniels målgester har numera blivit klassiska och en biografi om honom är enligt ryktena i startgroparna.


David Karlsson

Den evigt unga David Karlsson har numera hunnit bli 28 år. Tidigare klubbar är IF Raketen och Moheda IF, men han är fostrad i Alvesta GIF. "Dawe" kan i stort sett spela på alla platser framför målvakten. 2005 spräckte han sin långa måltorka med ett misslyckat inlägg från 40 meter!!!


Enis Hodzic

 


Fredrik Stigsson


Göran Ask


Hans Samuelsson, lagledare B-lag

Ingvar Pettersson

 


Izet Kapetanovic

Jens Ekholm 24 år,

Det är trevligt att ha Jens tillbaka i föreningen. Jens flyttade 2004 upp till Jönköping, vilket gjorde att han förra säsongen spelade för Taberg. Han har nu hittat tillbaka till mellersta Småland, och valt att återigen spela för Slätthög. Som spelare kan man enkelt beskriva honom som en snabb forward med öga för målet. Men han besitter också ett stort hjärta som kämpar oerhört för laget. Jens är född 1982, är cirkus 175 cm lång, och skulle förmodligen hamna i mellanflugvikt om vi pratar boxning.

 

 

Joakim Ohlsson

 


Joakim Spångberg, tränare

 


Kristoffer Braw

Kristoffer Braw har hunnit in på sitt 20:e levnadsår. Han är en mycket solid försvarsspelare med en ljus framtid, om han bara vill. Kristoffer muckar från lumpen i april och ansluter därefter till Slätthögs trupp på nytt. 


Magnus Kristoffersson

 


Marco Pantsar

Marco Pantsar har luktsinne som få. När det vankas dueller hittar man nämligen alltid han där. Då Marco på mycket kort stund förra året blev nyexaminerad polis, pappa och husägare kunde han inte lägga den tid på fotbollen som önskats. Trots det ställde han alltid upp när så behövdes med beröm mycket väl godkänt.

 

 

Marcus Arvidsson

 


Mats Runesson

 


Mustafa Memic

Mustafa Memic är 21 år gammal och fostrad i AGIF, där han bla spelat i juniorallsvenskan och tre säsonger i A-truppen. Föregående säsong spelade han i Älmhult, och SBoIF är väldigt nöjda med att han knutit Mustafa till klubben. Mustafa, som för övrigt är ett stort Bayern München-fan (då han faktiskt har spelat för föreningen....), är en träningsnarkoman vars plats i laget är mittfältet, möjligtvis anfallet.


Niklas Gunnarsson

Nicklas Gunnarsson är åldermannen i truppen med sina 36 år. Med med sina ledaregenskaper, rutin och speluppfattning kommer NG bli en viktig kugge i Slätthög även denna säsong, till frugans förtret...!!

 


Niclas Söderlund

Niclas Söderlund är då lillebrodern, född 1987. Niclas styrkor i spelet är hans genombrottskraft då han är väldigt stark och snabb. Han är som sin bror också en duktig innebandymålvakt i Moheda IBK. Rykten gör gällande att HV71 är laget för Niclas. Att han är look-a-like med Stefan Liv kan ha med det att göra...


Papi Somouh

Papi Somouh är 21 år gammal och fostrad i AGIF där han också spelade senast. Papi vann 2005 skytteligan i SBoIF och även i år en het kandidat till detta. Efter tester under försäsongen kom tränartrojkan fram till att Papis vilopuls och maxpuls ungefär är densamma.


Per Bergendahl

Per Bergendahl kom föregående säsong från Hovmantorp och visade redan då ett stort kunnande i målet. Hans kunnande sträcker sig dock till mer än vad som händer på fotbollsplanen; Han kan göra en grym imitiation av Bamse. Pelle är 25 år gammal.


Peter Andersson

 


Peter Ingvarsson

 


Pär Bolander

Pär Bolander har tyvärr inte kunnat utöva idrott de senaste två åren pga en skada i foten. Fortfarande håller han på med rehabilitering för att om möjligt komma tillbaka till fotbollen så fort som möjligt. Det skulle nämligen både SBoIF och Pär själv behöva.


Razak Marmud

Razak Marmud kom som ett yrväder inför förra säsongen och svarade för en megasuccé, vald bl a till "Årets spelare". Razak har tidigare spelat i IFK Grimslöv och AGIF, väl hos SBoIF tog han ytterligare ett steg i rätt riktning. I december passade han på att både bli pappa och fylla 20 år


Reagan Kazengani

 


Rickard Erlandsson

Mr Slätthög himself, Rikard Erlandsson, har nu hunnit bli 32 år ung. "Smuttan" är en otroligt mångsidig spelare och kan beskrivas som Slätthögs Erlingmark, även om han själv skulle vilja beskriva sig som Slätthögs Frank Lampard.


Robert Karlsson

Robert Karlsson återvänder efter en kort sejour i IFK Torpsbruk till Slätthög. Varmt välkommen Robban säger tränaren, men gladast blev nog fadern!!!


Sami Brajshori

Stefan Lindström

SBoIF vill härmed passa på att välkomna tillbaka Stefan Lindström som föregående säsong var indisponibel pga en efterhängsen skada. Stefan kommer med sitt enorma lugn visa att 31 år är ingen ålder för en "häst".


Tobias Sjöbom

Tobias Sjöbohm jubilerar detta år med att göra sin tionde säsong för Slätthög och samtidigt fylla 30 år. Han kom till klubben som anfallare, men har de senaste åren tagit steget till att vara en solid försvarsspelare. Tobbe var den enda i truppen som 2005 spelade alla minuter i alla matcher, och inte fick en enda varning!!!


Tomas Nilsson

Tomas Nilsson råkade i första matchen förra säsongen ut för en korsbandsskada vilket resulterade i en operation tidigare i år. Tomas själv hoppas på en comeback till höstsäsongen. Tro mig, det gör alla andra Slätthögssupportrar likaledes.


Toso Jovic  

Victor Klintrot

Viktor Klintrot är född 1985 och har förmodligen klart närmast till Hultet då folkbokföringsadressen är Klasentorp. Att se Viktor göra Zlatan-finter är som att se en klassisk Jane Austen-film.