2009-04-19// Tingsryd/Väckelsång - Slätthög 1-1 (0-0)

I dagens seriepremiär borta mot T/V blev det delad poäng efter 1-1. T/V var det lag som började bäst och hade ett högre tempo i passningsspelet. Pelle B i Slätthögs mål hade ganska mycket att göra men klarade det på ett bra sätt. Inget av lagen lyckades åstadkomma något mål i den första halvleken.

I den 2:a halvleken lyckades Slätthög höja sig och jämna ut spelet. När det återstod 7 minuter av matchen så tog T/V ledningen med 1-0 efter ett misstänkt offsidemål efter lite "flipper" framför Slätthögs mål. T/V såg ut att gå mot vinst men Slätthög ville annorlunda och när det var 3 minuter kvar av matchen uppstod en tilltrasslat läge framför T/V-målet och Razak höll sig framme och kunde kvittera till 1-1. Bäst i Slätthög var Niclas Söderlund, Cristopher Udeh och Per Bergendahl. Nästa helg väntar derby hemma mot Alvesta.  /Sven-Åke

Razak kvitterade till 1-1