2009-04-10// Ryssby - Slätthög  3-1 (2-1)

Slätthögs A-lag fick inkassera ytterligare en förlust, denna gång borta mot Ryssby. Matchen spelades på konstgräs i Ljungby och Slätthög började starkt, det bästa spelet i år. Helt rättvist tog Slätthög ledningen med 0-1 efter en snygg nick i krysset av Daniel Petersson. Ryssby kunde dock kvittera och ta ledningen innan halvleken var över. Ryssby ökade sedan på sin ledning i den 2:a halvleken och vann således med 3-1. /Sven-Åke

Truppen; Andreas Johansson, Niclas Söderlund, Björn Larsson, Marcus Karlsson -85, Emil Hagenslätt, Marcus Aulén, Joel Svensson, Christopher Udeh, Daniel Petersson, Allan Schwech, Martin Petersson, Markus Karlsson -91, Simon Alm, Martin Carlsson, Markus Åberg, Mathias Bergvall